Back to Top
           
Faq NL

Showcase

video of the day

play

Stats

Showroom 1042
Trades 120
BRANDS 118
Models 1242
Members 492
Members Online :  1
People online :  43353

Members online

Geen

FAQ

Het hart van CarPlay


Carplay is eerst en vooral een cummunity van levensgenieters die houden van mooie dingen en deze graag willen delen met andere liefhebbers. Carplay is een eilandje waar het mooi vertoeven is na een harde werkdag. Inloggen op de community website van CarPlay zorgt ervoor dat u even kan wegdromen en het dagdagelijkse leven achter u kan laten, de wereld even te stoppen, wat frisse lucht te scheppen en vooral te genieten.

Wie :

Iedereen die houdt van mooie wagens en de mechaniek en deze graag wil delen met andere liefhebbers.

Waarom :

Deel uitmaken van de CarPlay Gentlement Drivers Club laat toe om toe te treden in een groep van gepassioneerde levensgenieters met de meest exclusieve wagens. Door het unieke verkoopsysteem  van exclusieve wagens is CarPlay klant bij de fabrikant van deze exclusieve wagens. Door lid te zijn van de CarPlay community  treed u in deze wereld en  geniet u van de voordelen die klanten hebben bij deze merken. Zo kan u de lancering van de nieuwe Aston Martin Vanquish bijwonen,  een bezoek brengen aan de Bentley fabriek, toegang tot autosalons of beurzen. De CarPlay Gentlement Drivers Club geeft u de mogelijkheid om u in te schrijven en deze uitzonderlijke evenementen mee te beleven samen met mensen die dezelfde passie delen en dit aan de laagste tarieven. Door lid te worden krijgt u via de site het laatste nieuws van de meest exclusieve autobouwers. U kan foto’s uploaden in uw showroom van exclusieve wagens of evenementen en ze delen aan de andere leden. U hebt de mogelijkheid om berichten te schrijven of te ontvangen. U kunt  met andere leden via mail communiceren evenals advertenties plaatsen in uw persoonlijke showroom. U geniet ook van kortingen bij onze partners.

Hoe schrijft U zich in :

  • Ga naar : creëer een account en volg de instructies.
  • Prijs : 10 €/jaar.
  • Accountnaam : Opgelet, uw accountnaam zal niet meer veranderd kunnen worden.

Professionals :

De basis van CarPlay is vrijheid, van zodra alles respectvol  verloopt, is alles mogelijk : shortcut op professionele website, discrete  merknaam, evenementen die U organiseert. Dit moet wel op een informatieve manier ingegeven worden en de kwaliteit van de site niet schenden. Indien de upload niet past zult U een mail ontvangen van de beheerder om deze aan te passen.

Elke foto die niet in de bovenvermelde geest van deze site wordt geplaatst zal verwijderd worden.